2 Μαρ 2016

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αντώνιο

   Την Κυριακή του Ασώτου 28 Φεβρουαρίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στον κατάμεστο Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου της ενορίας μας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας χειροθέτησε σε Αναγνώστες του Ιεροψάλτες του Ιερού Ναού, Πρωτοψάλτη κ. Γεώργιο Φουλεδάκη και Λαμπαδάριο κ. Εμμανουήλ Καροφυλάκη καθώς και τον Λαμπαδάριο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου κ. Γεώργιο Κακουδάκη.
   Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, καλοσώρισε στην ενορία μας ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού πρωτ. Γεώργιος Ατσαλάκης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου.
   Στην συνέχεια τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Χριστοφόρου Βλάσση.










   Στην Απόλυση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον π. Γεώργιο για τα όμορφα λόγια και την φιλοξενία, συνεχάρη το εκκλησίασμα για την υπομονή που υπέδειξε κατά την τέλεση των Ακολουθιών και τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο του Αγίου Νικολάου κ. Αντώνιο Ζερβό για την παρουσία του.

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ορθόδοξος Συναξαριστής






ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ (Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΡ. ΚΟΡΑΚΑ 2)

ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα