22 Σεπ 2017

Αρχίζουν οι Παιδικές και Νεανικές - Κατηχητικές συντροφιές


Αγαπητοί γονείς·

Με τη Χάρη του Θεού εισήλθαμε πριν από μερικές ημέρες στο νέο εκκλησιαστικό έτος και όπως οι γεωργοί καλλιεργούν και σπέρνουν τα χωράφια τους με την προσδοκία και αναμονή της καρποφορίας, κατ' ανάλογο τρόπο και οι Χριστιανοί, αρχίζουν την πνευματική καλλιέργεια και σπορά, προσδοκώντας με τη Χάρη του Θεού, την αύξηση στην αρετή και την αγιότητα.

Γι' αυτό, όχι μόνο η λειτουργική, αλλά και η πνευματική ζωή των ενοριτών μας, αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας. Στα πλαίσια αυτής της επιθυμίας μας, έχουν ενταχθεί στο φετινό πρόγραμμα των πνευματικών δραστηριοτήτων της ενορίας μας, για πρώτη φορά, οι παιδικές και νεανικές κατηχητικές συντροφιές.

Παρακαλούμε να παροτρύνετε τα παιδιά σας να έλθουν κοντά μας, να έλθουν στις αγκάλες της Εκκλησίας, να μάθουν για τον Χριστό και τους Αγίους Του, να γνωρίσουν την πίστη μας, να αποκτήσουν εκκλησιαστικό φρόνημα και να διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντές τους.

Να ασχοληθούν και να συμμετέχουν σε ψυχαγωγικές και πνευματικές εκδηλώσεις της ενορίας. Να μάθουν βυζαντινή μουσική. Να γίνουν μέλη της παιδικής και νεανικής χορωδίας, που ευελπιστούμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε. Ίσως, με τη βοήθεια του Θεού, να βρεθούν τα κατάλληλα παιδιά που θα έχουν την όρεξη αλλά και την κατάλληλη φωνή για να δημιουργήσουμε τους μελλοντικούς Ιεροψάλτες της ενορίας μας.

Ξεκινάμε. Υπάρχει καλή και δυνατή ομάδα, που έχει όρεξη και θέληση για να προσφέρει στα παιδιά σας. Πρέπει όμως, κι εσείς να τα στείλετε κοντά μας, να τα γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν.

Ο Αγιασμός και η 1η συνάντηση, έχει οριστεί για το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, και ώρα 11 το πρωίστην αίθουσα ομιλιών του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6945554435 και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της ενορίας: enoriaagiougeorgiou@blogspot.gr 


Με εκτίμηση και πατρικές ευχές
Οι Εφημέριοι της ενορίας 


ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ (Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΡ. ΚΟΡΑΚΑ 2)

ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα