3 Ιουν 2015

«ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»


          Με την υπ. αριθμ. 3/2015 απόφαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, διορίστηκε η επταμελής επιτροπή της «Χριστιανικής Αλληλεγγύης» της ενορίας του Αγίου Γεωργίου - Αγίου Αντωνίου της πόλεως Αγίου Νικολάου, η οποία αποτελείται από τον εφημέριο της ενορίας, Πρωτ. Βασίλειο Περουλάκη ως Πρόεδρο, τον Διακ. Βασίλειο Δαραμούσκα ως Αντιπρόεδρο, την κ. Ελένη Σηφάκη ως Γραμματέα, την κ. Ευγενία Κοκκίνη ως Ταμία, και ως Τακτικά Μέλη, την κ. Μαρία Κοκκίνη, την κ. Καλλιόπη Ζαγιαννάκη και την κ. Αικατερίνη Βασιλάκη.
          Σκοπός της «Χριστιανικής Αλληλεγγύης» είναι η συλλογή χρημάτων, τροφίμων και ενδυμάτων για την ενίσχυση οικογενειών και ατόμων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Για το λόγο αυτό, έχει διαμορφωθεί ειδική αίθουσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου, η οποία θα λειτουργεί με επιμέλεια και προγραμματισμό.
Μοναδική φιλοδοξία μας ως μέλη της «Χριστιανικής Αλληλεγγύης» είναι η συμπαράσταση στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Αυτονόητο είναι ότι θα λειτουργεί παράλληλα και η Φιλόπτωχος Αδελφότης υπό την προεδρία του Πρωτ. Κων/νου Κωστάκη.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην φιλοτιμία και την ευαισθησία όλων των ανθρώπων. Για πληροφορίες και επικοινωνία στα τηλέφωνα 6945554435, 6974380914, 6944652827 και στο Ε-mail: enoriaagiougeorgiou@gmail.com

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ορθόδοξος Συναξαριστής






ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ (Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΡ. ΚΟΡΑΚΑ 2)

ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα